Tattoo Den Haag

Het is begrijpelijk dat u uzelf goed oriënteren wilt voordat u uw tattoo Den Haag laat zetten. Vooral wanneer u voor een realistische tatoeage wilt gaan, zoals een portrait of animal tattoo, is het belangrijk niet voor de eerste de beste tatoeëerder te gaan. U zult immers begrijpen dat de ene tattoo artist niet de ander is. Elke artist kent andere kwaliteiten en expertises, en we willen die natuurlijk allemaal respecteren. Wij kunnen met u meedenken over de wensen van uw aankomende tatoeage.

Expertise

Een tattoo in Den Haag is zo gezet: vooral de laatste jaren schieten de shops uit de grond. Dat betekent echter niet dat u zomaar bij de eerste de beste het tatoeëerder het resultaat gaat krijgen waarnaar u op zoek bent. Vooral tatoeëerders die realistische tatoeages zetten zijn moeilijk om te vinden. Dat is niet gek: het onder de knie krijgen van realistisch tatoeëren kost enorm veel tijd en investering. Deze twee kunnen echter alleen ontwikkelen wanneer zij staan op een sterk fundament van talent.

VRAGEN? AFSPRAAK MAKEN?

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

Ik ga akkoord met:

9 + 6 =

Tattoo Den Haag

Onze tatoeëerders

Onze tattoo shop in Den Haag focust zich vooral op het zetten van realistische tatoeages. Onze tatoeëerders zijn ware artiesten die de kunst van hyper realistic en micro-realistic tatoeëren begrijpen en onder de knie hebben. Deze stijlen tatoeages typeren zich door hun realistische uiterlijk. Door flink op details in te zetten, lijken deze tatoeages net foto’s.

Wij zetten echter niet alleen maar realistische tattoos. Ook voor een grafisch ontwerp, dot work of strakke fijne lijnen kunt u bij ons terecht. Deze stijlen zijn de laatste jaren in populariteit gegroeid, en vragen ook een focus en expertise van de tatoeëerder. Elke tattoo kan in principe door ons diverse en getalenteerde team gezet worden.

Contact met ons voor uw tattoo in Den Haag

In het grote aanbod tattooshops en tatoeëerders in Den Haag is het lastig om uit te blinken. Toch lukt het ons u te kunnen voorzien van de meest talentvolle artiesten en gastartiesten uit binnen- en buitenland. Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen wanneer u overweegt de stap te zetten voor uw volgende (of eerste) tatoeage. Wij nodigen u graag uit in onze studio – waar we samen met u kunnen sparren over een mooi en origineel design.