Tribal Tattoo

Een tribal tattoo is meestal te herkennen aan de dikkere zwarte geometrische lijnen en vormen. De ontwerpen van tribal tattoos lopen breed uiteen, zo kun je kiezen voor asymmetrische of symmetrische designs. Bij de ene tattoo lijkt het of er een willekeurig patroon is getekend, bij de ander ontstaat er een gezicht of vorm.
De verschillen in tribals tatoeages maakt het dan ook een mooie variant voor een sleeve. Je kunt hierbij kiezen voor zowel een klassiek als moderne stijl. Dankzij de simpele lijnen ontpopt zich een mooi ontwerp. Vanwege de dikte van de lijnen wordt een tribal tattoo vaak gekozen als cover-up. Op deze manier kun je een oude tattoo verbloemen.

Bij Stamen tattoo beschikken we over de juiste kennis en ervaring om een prachtige tribal te ontwerpen en zetten. Vertel ons je wensen, wij zetten vervolgens geheel naar wens jou tatoeage.

Tribal Tatoeage

De tribal tatoeage komt van oorsprong uit oude stammen, waarbij ze gebruikt werden voor verschillende rituelen en als kenmerk voor een bepaalde rang. De laatste jaren is het echter weer ontzettend populair om te kiezen voor een tribal ontwerp. Dit wordt vaak gezet op de onderrug, of als sleeve op de bovenarm.

Enkele voorbeelden van tribal tattoos zijn:
Azteken tattoos
Sleeve tattoos
Moderne tribals

Heb je vragen over het zetten van een tribal tattoo? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord om je meer te vertellen over de mogelijkheden!