Minimalistische tatoeages

Wil je graag een tattoo laten zetten? Maar wil je dat deze klein en minder opvallend blijft? Kies dan voor een minimalistische tattoo. Deze tatoeage ook wel minimalistic tattoo genoemd, is de laatste jaren ontzettend populair geworden.

Een minimalistische tattoo is een tatoeage waar eenvoud voorop staat. Hierbij zijn vooral de strakke lijnen en open ruimtes rondom de lijnen kenmerkend. Vaak wordt er bij een realistische tattoo ook maar 1 kleur gebruikt. Het is een stijl die je vak terugziet op de polsen, op de enkels, in de nek of op de handen. Toch hoeft een minimalistische tattoo niet klein te zijn en zijn er talloze mogelijkheden, geheel naar jouw wens.

Een minimalistische tattoo verreist veel geduld en een hele stabiele hand. Hierbij is het van belang dat de lijnen strak worden gezet, omdat iedere fout opvalt. Kies dan ook voor een ervaren tattoo shop dat ervaring heeft op het gebied van minimalistische tattoos.

Het zetten van een minimalistische tattoo kost meer tijd dan je denkt. Het is namelijk belangrijk om heel verfijnd aan het werk te gaan. Onze tattoo artists werken met zorg en passie om de tatoeage zo mooi mogelijk te zetten, zodat jij er trots op kunt zijn.

Benieuwd naar voorbeelden van realisme tattoos:
Fineline tattoo
Dieren tattoo
Bloemen tattoo
Geometrische tattoo

Heb je vragen over het zetten van een minimalistische tattoo? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord om je meer te vertellen over de mogelijkheden!