Tattoo Den Haag kosten

Een realistische tattoo, ook wel realistic tattoo genoemd, lijkt vaak niet van echt onderscheiden te zijn. Een realistische tatoeage heeft normaal gesproken weinig lijnen maar bestaat uit veel schaduw.

Realistische tatoeages zijn er meestal in de vorm van dieren of portretten. Daarnaast is het ook mogelijk om bloemen en planten zo realistisch mogelijk op je lichaam te zetten. Dankzij het toepassen van schaduw en 3D effecten is het mogelijk om een tatoeage echt gezicht te geven. Hiervoor hebben onze artist wel een duidelijk voorbeeld nodig, zodat het mogelijk is om de tattoo zo goed mogelijk te kunnen zetten. De tattoo artist heeft namelijk een goede referentie nodig om ervoor te zorgen dat de tatoeage ook lijkt op het ontwerp dat je in gedachte hebt.

Een tattoo realisme is een uitdagende stijl die niet iedere tattoo shop kan zetten. Het is namelijk ontzettend moeilijk om een afbeelding zo goed mogelijk over te zetten in een tatoeage. Daarom is het van groot belang dat je kiest voor een tattoo artist met jarenlange ervaring op het gebied van lichtval en contrast zetten. Op deze manier is jouw tatoeage van grote kwaliteit en kun je er ook écht trots op zijn.

De tattoo kosten Den Haag variëren behoorlijk. Dit komt doordat er talloze verschillende tatoeages zijn. Voor de ene tattoo rekenen we een tijd van slechts een uurtje, terwijl er ook zat tattoos zijn waarbij je tweemaal moet terugkomen in de tattoo shop. Logischerwijs is dat verschil ook goed te zien in de kosten.

Wij proberen altijd zo eerlijk mogelijk te zijn als het komt op de tattoo prijzen. Om niet tegen onverwachte verassingen te lopen melden we vooraf wat de tatoeage globaal zal kosten. Daar kun je van op aan!

Heb je vragen over het zetten van een tattoo en de prijzen die hierbij komen kijken? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord om je meer te vertellen over de mogelijkheden!