Tattoo arm

De arm blijft een populaire plek voor een (eerste) tatoeage, en dat is goed te begrijpen. Sleeve tattoos kent u waarschijnlijk als grote verzamelingen tattoos op de arm die samen één geheel vormen. Maar wist u dat een sleeve niet altijd de hele arm hoeft te beslaan? Wij snappen dat het lastig is een design voor uw tatoeage te kiezen. De opties voor een tattoo arm zijn immers eindeloos. Hopelijk helpen wij u wat meer op weg door onderstaande voorbeelden.

Namen, letters en lijnen

Een name tattoo, lettering tattoo of line tattoo is een populaire optie voor een tattoo arm vanwege haar vaak kleine oppervlakte. Een paar lettertjes of een korte naam kunnen daarnaast vaak snel en gemakkelijk geplaatst worden. Omdat een naam, letters of wat lijntjes vaak wat kleiner zijn, is het een goede keuze voor een eerste tattoo arm. Dit hoeft echter niet te betekenen dat u moet inleveren op creativiteit en originaliteit.

Een tatoeage is altijd persoonlijk, hoe groot of klein deze ook is. Een woord of letters kunnen veel voor u betekenen. Misschien wilt u graag de naam van een naaste voor altijd bij u dragen. Het kan ook dat u waarde hecht aan een bepaalde datum. Dit kan in allerlei lettertypes en groottes worden vereeuwigd op uw lichaam.

VRAGEN? AFSPRAAK MAKEN?

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.

Ik ga akkoord met:

5 + 4 =

Line tattoo, voornamelijk fine line tattoo, heeft de afgelopen jaren steeds meer terrein gewonnen als het aankomt op kleine tattoos. De combinatie van het kleine oppervlakte en de gedetailleerde werken maakt het een perfecte tattoo arm.

Tattoo arm

Een realistische tattoo

Wanneer u minder heeft met grafisch, kunt u ook gaan voor een realistische tattoo arm. U kunt hierbij denken aan een portret tatoeage van een geliefde of uw favoriete artiest. Daarnaast kan ook een dieren tatoeage realistisch worden gezet. Een wolf tatoeage, leeuwen tatoeage, of bloem tatoeage kan met mooi schaduwwerk als een foto worden neergezet.

Een tribal tattoo op uw arm

Ook onverminderd populair is de tribal tattoo. Een tattoo arm leent zich perfect voor een tribal tatoeage. Deze zijn vaak in context van een culturele achtergrond: denk hierbij aan Polynesisch of Maori’s – volken die van oudsher zelf deze tatoeages volgens traditie droegen en dragen.

Uw eigen tattoo arm

Zoals u heeft kunnen lezen, zijn de opties voor uw tattoo arm eindeloos. Een design wordt altijd gemaakt in samenwerking met een van onze getalenteerde tattoo artists. Zij kunnen u helpen uw eigen design tot leven te brengen, of u te verrassen met een ontwerp gebaseerd op uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag terug in onze studio!