WIJ ZIJN

Tattoo artiest Den Haag

Een jong, enthousiast maar team wat met passie bezig met.. tattoëeren. Wil jij onderdeel worden van ons team? Neem dan contact op met ons.

Met trots presenteren wij ons team..

ONTMOET

HET TEAM

MIRCEA

OWNER – ARTIST

ANDREA

SHOP MANAGER

TESSA

ARTIST

LYDIA

APPRENTICE / ARTIST

JUAN

ARTIST

ANDREI

GRAPHIC

25

WON PRIZES

1

SON – PETER

1

ESTABLISHMENT

13

CAPPUCCINOS A DAY

An amazing artist with golden finger work. I would go to Mircea anytime. Always calm and ready to put his signature work on my human canvas. Thanks for your artwork!


Katinka

An amazing artist with golden finger work. I would go to Mircea anytime. Always calm and ready to put his signature work on my human canvas. Thanks for your artwork!


Katinka

Geinteresseerd?

NEEM CONTACT OP

Tattoo artiest Den Haag

Op zoek naar een ervaren tattoo artist die expert is op het gebied van tatoeages zetten? Bij Stamen Tattoo ben je op de juiste plek. Onze tattoo artists zijn extreem gedreven en hebben passie voor hun vak. Dit laten zij dagelijks zien in onze studio in Den Haag.

Of het nu gaat om minimalistische tattoos, tribals of cover-ups, wij staan voor je klaar. Onze tattoo artists weten je alles te vertellen over het ontwerpen en zetten van tattoos. Ze heten je graag welkom om samen te kijken naar een uniek design waar jij trots op kunt zijn. Dat maakt Stamen Tattoo een betrouwbare tattooshop!

Bekijk ons portfolio om te weten te komen wat voor tatoeages wij zetten. Ons werk loopt breed uiteen en in overleg kunnen we altijd aan je wensen voldoen. Zien we je snel bij Stamen Tattoo?

Bij een tattoo artist gaat het vaak niet alleen om de kwaliteit van tatoeëren. Vaak is het ook fijn als je een band met hem of haar opbouwt. Onze tattoo artist zijn ontzettend sociaal en willen maar wat graag het gesprek aangaan. Het motiveert ze om erachter te komen wat het verhaal achter een tatoeage is.

Je wordt welkom geheten in onze studio, waar de tattoo artist je meeneemt langs de talloze designs die we hebben gezet. Vervolgens vraagt hij of zij om je wensen en komen jullie samen tot een uniek ontwerp. Hierbij vinden we het onwijs belangrijk om mee te denken en jouw inspiratiebron te zijn voor het vinden van een tattoo waar jij trots op kunt zijn. Het klinkt misschien cliché maar wij zijn pas blij wanneer jij dat bent!

Interesse in een nieuwe tatoeage? Of wil je gewoon eens even komen oriënteren? Bezoek dan onze ervaren tattoo artiesten bij Stamen Tattoo in Den Haag. We staan graag voor je klaar!